2013. október 28., hétfő

09. Karácsony 2013

Talán kicsit korainak tűnhet, de nyakunkon a november s az már pikk-pakk elszalad. Gondolnunk kell a karácsonyra,és mi lehetne szebb ajándék egy egyedi kézműves terméknél?

  Idén kicsivel több mindennel szolgálhatok nektek, a már megszokott kitűzők/kulcstartók/hűtőmágnesek világából kitörve készültek a szorongatni való kis játékok amelyek nagyszerű ajándékok lehetnek gyerekeknek :)Természetesen más állatkát is szívesen megvarrok, csak a képzlet szabhat határt:)



Az év újdonsága még a különböző lakás dekorok. A szív motívumot használtam eddig legtöbbször, de karácsonyra több féle-fajta is fog készülni :)
A lakás díszekre bármilyen minta vagy felírat kérhető. Igazán személyre szóló ajándék lehet, a megajándékozott  biztosan nagyra fogja értékelni, hogy külön az Ő tiszteletére készült a dísz.

De persze a jól megszokott apróságok is készülnek:) Próbálok újdonságokkal előrukkolni, de nem szeretném az arculatot nagyon megváltoztatni. Így muffinok és madárkák készülnek minden mennyiségben. Persze a baglyok, rókák, cicák és további állatkák is karácsonyi kosztümbe bújva fogják várni, hogy valaki örökbe fogadja őket.  




December 14.ig adhattok le rendelést, aki pedig az utolsó pillanatra hagyja a vásárlást az aktuális készletből válogathat amit facebookon vagy a Meskán megtalálhat.
Köszönöm,hogy eddig engem választottatok, az újdonságokat itt és facebookon is közzé fogom tenni.

Aki pedig rendelni szeretne az info.wonderland@freemail.hu e-mail címre írjon :)

Nincsenek megjegyzések: